Tilskud,gode råd mv.

Er du pensionist?
Der ydes tilskud til pensionister med helbredskort. Er du førtidspensionist eller folkepensionist, kan du få tilskud til fodbehandling via helbredstillægget på op til 85%. Forhør dig på din bopæls kommune, afdelingen for pension.
www.frederikssundkommune.dk

Der ydes p.t. ikke tilskud via sygeforsikringen Danmark.

Klinikken modtager ikke henvisninger fra egen læge. 

Du får råd og vejledning om brug af indlæg og aflastninger. Den lægeexam fodplejer har som regel forskellige gel-aflastninger der hurtigt kan afhjælpe småproblemer.

Skønnes det, at der er brug for indlæg/aflastning, henviser den lægeexam. fodplejer til en specialist: ortopædist/bandagist. En ortopædist/bandagist har 4 år/5 ½ års uddannelse bag sig, er specialist og har ofte mange års erfaring.

Skønnes det der er brug for læge, speciallæge eller statsaut. fodterapeut, hjælpes der også med dette.

Den daglige pleje af dine fødder er også vigtig – daglig vask og grundig tørring, indsmøring i en god fodcreme – og evt. lave fodøvelser, dette kan din lægeexam. fodplejer instruere dig i.

Hvis dine fødder skal trives uden problemer, er det vigtigt du bruger korrekt fodtøj, samt strømper af gode materialer – helst uld og bomuld.

Jeg varetager også behandlingen af diabetes gr. 1 og 2. Der kan være ekstra risiko forbundet med traumer hos diabetikere så som tryk, revner, sår, hårhudsdannelser. Regler vedr. diabetes-tilskud for de enkelte risikogrupper findes på www.danskefodplejere.dk under diabetes. 

Din lægeexam. fodplejer er uddannet i at behandle fødder med b.la. diabetes og  gigt.

Seneste kommentarer

12.11 | 11:04

Jeg har besøgt fodterapeuter, men synes Julie er den bedste. Dejlig atmosfære og dygtig behandling. Bedste anbefaling fra mig.
Mange tilfredse hilsner fra Tina

08.09 | 13:43

Anbefaler virkelig Julie, som er en fantastisk dygtig, grundig og professionel fodplejer. Samtidig giver hun den BEDSTE fodmassage.

25.04 | 15:51

Dejligt at få ordnet fødder igen og specielt den skøneste fodmassage.
Kh Pia

12.07 | 15:08

Hej Tom
Ja, det kan jeg godt se på. Du er velkommen til at booke en tid:
www.fodplejeslangerup.dk

Del siden