Hvorfor lægeexamineret fodplejer?

En lægeexam. fodplejer er din sikkerhed for god faglig uddannelse med en helhedsorienteret og omhyggelig behandling

Hos den lægeexam. fodplejer får du altid:
lunt fodbad - afsat god tid til en omhyggelig behandling - råd og vejledning - afsluttende creme og let fodmassage.

En godkendt fodplejer har mindst et års uddannelse bag sig, og har gennemgået 495 lektioner i teori - og praktisk undervisning i fodplejefag, psykologi og klinikvejledning, samt 350 lektioner i anatomi, fysiologi, sygdomslære, samt læren om alternativ behandling, for at opnå momsfritagelse. En godkendt fodplejer, skal til enhver tid kunne dokumentere, jf. foreningens love og vedtægter, at både kvalitet og hygiejne er tilstede. Det er desuden påkrævet, at fodplejere behandler inden for rammerne af autorisationsloven kapitel 26, § 73 og 74.

Lægeeksaminerede fodplejere betaler selv deres uddannelse, dette betyder at eleverne er drevet af motivation og engagement, samt et stort ønske om at udføre erhvervet lægeexam. fodpleje. Fodpleje-titlen er ikke en beskyttet titel - det er derfor klientens eget ansvar at vælge en kvalificeret behandler.

Behandlingerne vil først og fremmest være behandlingsrelaterede, men indeholder også en kosmetisk del, så klienten får fuldt udbytte af fodbehandlingen, og forlader klinikken med pæne velsoignerede fødder, og en  total fodoplevelse. Fodpleje henvender sig til alle, fra ældre som har svært ved selv at varetage den almindelige fodpleje, til de som har fodproblemer såsom ligtorne, hård hud, revnede hæle og nedgroede negle.

Tiden afspejler kvaliteten
Behandlingen hos en lægeexam. fodplejer tager udgangspunkt i den enkelte kunde, og en lægeexam. fodplejer kommer rundt om hele foden. Som oftest har fodplejeren sin virksomhed privat, og kan derfor holde et fornuftigt prisniveau. En fodplejer afsætter 45 min. - 1 time pr. kunde.

Hos den lægeexam.  fodplejer er det også muligt, at modtage helbredstillæg fra kommunen på op til 85 pct. til fodbehandling af pensionister (se under fanen Tilskud mv.)
 

Lægeexam. fodplejere er uddannet på et højt fagligt niveau, og er godkendt indenfor "Anden egentlig sundhedspleje". Alle opfylder uddannelseskravene efter momslovens § 13, stk. 1, nr. 1.
Jeg er medlem af Dansk Behandler Forbund, hvor igennem jeg også er forsikret.

 
- det bedste en kunde kan gøre for at få en omhyggeligt og professionel fodbehandling er, at opsøge lægeexam. fodplejer. 

Se desuden under fanen FAKTA

Seneste kommentarer

12.11 | 11:04

Jeg har besøgt fodterapeuter, men synes Julie er den bedste. Dejlig atmosfære og dygtig behandling. Bedste anbefaling fra mig.
Mange tilfredse hilsner fra Tina

08.09 | 13:43

Anbefaler virkelig Julie, som er en fantastisk dygtig, grundig og professionel fodplejer. Samtidig giver hun den BEDSTE fodmassage.

25.04 | 15:51

Dejligt at få ordnet fødder igen og specielt den skøneste fodmassage.
Kh Pia

12.07 | 15:08

Hej Tom
Ja, det kan jeg godt se på. Du er velkommen til at booke en tid:
www.fodplejeslangerup.dk

Del siden